Wikells byggberäkningar ett bra tips

Wikells byggberäkningar kan definitivt rekommenderas. Här finns både erfarenheten och kompetensen för att kunna utföra den här typen av beräkningar på ett tillfredsställande sätt.

Det är ett effektivt kalkylprogram när det handlar om Bygg, el och vvs och idag finns över 5000 användare av detta. Det används av konsulter, entreprenörer, landsting kommuner fastighetsbolag och många större företag. Sektionsdata är baserat på standardprislistor när det gäller respektive bransch.

Aktuella priser skickas ut två gånger om året, vår och höst via i internet. Över internet levereras också ny programversion varje år. Den kommer varje höst. Man får också en inbjudan till en årlig användarträff och fri telefonsupport.

Licens kan fås för lokal installation, för servrar mer med flera användare och för koncerner av olika slag. Det går att skräddarsy lösningar som passar i ditt sammanhang och för dina syften. Det är ett väldigt effektivt program när det gäller att hantera den här typen av information på ett effektivt Sätt. Det är väldigt lätt att använda och passar alla användare oberoende av tidigare erfarenheter när det gäller teknisk programvara av den här typen.

Byggberäkningar som är väl värda investeringen!

Wickels byggberäkningar fungerar för många olika typer av kunder och i många olika sammanhang. Det är definitivt en programvara väl värd att investera i.

Om du vill veta mer lönar det sig bäst att gå in på deras hemsida, där du hittar mer information och kontaktuppgifter. Du kan nå dem via e-mail och telefon om du skulle ha några frågor och svarar gärna på dessa under vanliga öppettider. Det är ett logiskt nästa steg om detta är någonting som du är intresserad av och som skulle kunna vara bra för ditt företag. Kolla in länken för mer information.