Hyr en telfer

Inom vissa jobb kan det vara bra att ha en telfer. Om det är så att du har behov av en telfer, så kan du hyra en sådan. Det via Inomec som även har en hel del annat bra du kan ha behov av. En telfer är en form av lyftanordning. Det finns idag flera olika varianter:

  • Eltelfer
  • Manuell telfer
  • Luftdriven telfer
  • Kättingtelfer

Det är olika viktkapaciteter på dessa telfrar, från 250 kilo ända upp till 100 ton. Det som är bra med en sådan här lyftanordning, det är att du kan välja var du vill placera den. Det går att ha den på en fast utrustning så väl som du kan ha den på en travers eller på en kran. Denna typ av lyftanordning har oftast en krok samt en inbyggd motor. Sedan har den även en lina eller en kedja som gör att du kan lyfta tunga laster, rakt upp.

Vilken av alla telfrar passar dig?

Om du inte vet vilken telfer det är du behöver, så kan det vara bra att veta att olika telfrar är bra för olika saker. De har även olika kapacitet. Du som vill göra vertikala lyft, du kanske istället ska satsa på ett tryckluftsblock. Hos Inomec finns det flera varianter av telfrar att hyra. Det är dina behov som styr vad för slags telfer det är du ska välja.

Hos Inomec finns det inte bara olika sorters telfrar, utan de har även en hel del annat inom lyftutrustning. De har uthyrning på alla dessa, så att du slipper att köpa in dem på egen hand.