Marknadens bästa rökgasfläktar för miljömedvetna industrier

Behöver ni nya rökgasfläktar industri? Då gäller det naturligtvis att välja rätt leverantör för att få rätt pris och kvalitet.​ Här hittar du precis ett sådant med stor erfarenhet av branschen och en bred kompetens. ECP Airtech ligger alltid steget före när det gäller den här typen av fläktar och har byggt upp ett bra rykte i industribranschen under årens lopp. Här har du en partner du garanterat kan lita på.

Här finns marknadens bästa produkter när det gäller rökgasrening och stoft gasrening, bland annat ett brett produktprogram som innehåller bland annat slangfilter, elfilter och sinterfiltrer för olika industrier. Alla produkter är framtagna enligt morgondagens krav när det gäller miljövänlighet och hållbarhet. Detta är ett företag som definitivt ligger i framkant på dessa områden.

Investera i bra rökgasfläktar och filter

Deras elfilter-serie kan användas på de flesta områden när det gäller partikelavskiljning och rökgasrening. Fördelen med den här typen av filter är det låga tryckfallet och den höga avskiljningsgraden. Den har också en väldigt robust konstruktion vilket gör att den klarar väldigt höga temperaturer och har en väldigt hög prestanda. Om man vill öka prestandan ytterligare går det att uppgradera befintliga elfilter.

Även deras sinterfilter serie och slangfilter serie är väldigt effektiva och väl värda investeringen. De håller väldigt hög kvalitet och är väldigt mångsidiga. Det kräver också väldigt lite underhåll och har normalt en väldigt lång livslängd.

Företaget säljer också reservdelar till rökgasfläktar och industrifläktar och du hittar det mesta du kan tänkas behöva här, och dessa levereras till kunden, allt efter specifika behov. Det finns även möjlighet att förådshålla reservdelar åt kunder om detta behov skulle finnas. Företaget säljer också likriktare av hög kvalitet.

Om du vill veta mer kan du med fördel gå in på deras hemsida där det finns utförligt med information. Här finns naturligtvis också kontaktuppgifter om du har några f​​​​​​​​rågor. Det går att nå dem både via telefon och e-mail under vanliga öppettider. Om du behöver rökgasfläktar industri av väldigt hög kvalitet är detta definitivt ett företag att kontakta.