Plastlister av hög kvalitet

Behöver du nya plastlister av hög kvalitet samtidigt som du inte vill tömma plånboken totalt? Då kommer här ett väldigt bra tips: thextrusion.se, som erbjuder just detta till ett väldigt bra pris.

Det handlar om ett mindre familjeföretag som har väldigt stora ambitioner och en stor kompetens och erfarenhet. Det är i belägna i Tranemo kommun och jobbar hårt för en stabil utveckling av företaget.

Fokus ligger på en hög kvalitet när det gäller deras plastprodukter och en väldigt personlig och bra service gentemot kunderna. Här både specialanpassas och tillverkas plastprofiler såsom plaströr, plastlister och plastslangar.

Plastlister behöver inte kosta för mycket

Tillsammans med kunderna hittar man de bästa lösningarna för alla möjliga önskemål. Det personliga engagemanget är högt värderat och det är viktigt med lyhördhet gentemot kunderna. Detta är en förutsättning för att lyckas med uppdraget och något som är väldigt stark prioriterat.

Policyn är att kunden alltid är i centrum och att tillsammans med dem utveckla produkter inför framtiden. Här finns det ett stort spektra av möjligheter och arbetsuppgifter och det handlar om ett ganska brett sortiment av uppdrag och tjänster.

Om du har tankar och idéer om hur du vill att dina plastlister ska vara så bidrar detta företag med allt från att presentera en lösning till att också genomföra den. De står då för hela kedjan, från idé till konstruktion vidare till paketering och leverans.

De har en väl utvecklad kvalitetspolicy som gör att de ställer höga krav på sig själva när det handlar om produkter och tjänster och inte nöjer sig med att det bara är en okej produkt. Detta gör att de hela tiden utvecklas och hela tiden strävar mot nya fronter. Kolla in deras hemsida för mer information och för kontaktuppgifter.