Är du i behov av bearbetning av gjutgods?

Är det så att du behöver bearbetning av gjutgods? Det finns ett bra företag som kan detta med bearbetning gjutgods. De arbetar även med bearbetning av aluminium. Företaget heter Skoparp Maskin. De kan bearbeta en mängd olika saker tack vare sina CNC-styrda fler-opar och svarvar. Utöver att de kan hjälpa dig med bearbetning av gjutgods så kan de även konstruera olika produkter. De har flera datorsystem och CAD-system för att kunna ta fram, utveckla och konstruera. De har även en verkstadsgrupp som kan dels konstruera nya produkter eller utveckla befintliga.

Detta företag jobbar även med gjutning. De använder sig av flera olika sorters gjutningstekniker. Du kan därmed få hjälp med dels gjutgods men även andra saker som du kanske har behov av.

Bearbeta ditt gjutgods

Du som behöver bearbetning av gjutgods, kan med fördel kontakta detta företag. Du kan även få produkter gjutna. De jobbar med flera gjutningstekniker så som sandgjutet, handformat, skalformat och precision. Detta företag jobbar även med smide. De smidesteknologier de använder sig av är sänksmide, friformssmide, hejarsmide och precisionssmide.

De erbjuder även målning och ytbehandling av olika sorters produkter. Utöver detta så jobbar de även med termisk gradning. Då tar man bort olika saker på material som järn, gjutjärn, andra metaller samt på plastprodukter. Vill du veta mer om bearbetning av gjutgods eller vad mer detta företag har att erbjuda dig. Besök då deras hemsida. Där finns även kontaktuppgifter till dem. Om det är så att du vill prata med dem direkt.